E TWİNNİNG PROJEMİZ (ART FROM HAND TO HAND)

10'ü Türk, 3'ü Portekiz, 2 'si Romanya ve 1'i de Fransa'dan olmak üzere toplam 16 katılımcı ile 'ELDEN ELE SANAT (ART FROM HAND TO HAND)" projemize başlamış bulunmaktayız.

20.02.2024 77

ELDEN ELE SANAT

Öğrenci merkezli projemizde ders çıktılarını hem somut hem de WEB2 araçlarıyla destekleyeceğiz. Öğrencilere el becerilerini geliştirme, işbirliği içinde çalışma, düşünme gücünü artırma, üretkenliği artırma ve dersle ilgili kazanımları uygulamalı olarak kazanma becerilerini kazandırmayı amaçlıyoruz. 17 öğretmenle başladığımız bu projeyi okul saatleri içerisinde öğrencilerimizle birlikte yürüteceğiz. Teknolojik araç ve ekipmanları etkin ve güvenli bir şekilde kullanacağız. Öğrencilerimizin ülkemizden ve Avrupa'dan birçok öğrenciyle tanışacakları, ortak çalışmalar yapacakları, kendi çalışmalarını paylaşıp başkalarının çalışmalarını inceleyecekleri ve bu süreçte etkileşimde bulunup iletişim kuracakları verimli bir proje süreci geçirmemizi sağlayacaktır.

20-02-202420-02-2024